Reklama

Reklama

Josef Vocásek

Josef Vocásek

nar. 10.07.1991 (32 let)
Praha, Československo

Biografie

Herec, režisér a producent, narozen dne 10.7.1991 v Praze. Pochází z rodiny kolotočářů. Vystudoval střední odborné učiliště obor autoklempíř, ale tato práce ho nikdy nijak nelákala. Zkusil si herectví v krátkém filmu a od té doby měl jasný cíl, stát se hercem. Spolupracoval s amatérskou skupinou, pak přestoupil k jiné, kde dělal produkci. Po čase se rozhodl založit svou vlastní filmovou společnost Clementine Movies/Music, kterou doteď vede a tvoří s týmem reklamy, filmy a videoklipy. Studuje také divadelní herectví na škole Starbag s lektorkou, herečkou a dabérkou Radkou Stupkovou.

Je také velkým milovníkem dobrého vína. Miluje divadlo, operu, vážnou hudbu. Je zastáncem nemocných a postižených dětí a sám je nadačně podporuje.Objevil se v různých pořadech na Tv Barrandov, kde ho můžeme vidět v pořadu Aféry, Soudkyně Barbara, Na Plac!,ale také spolupracuje s režisérkou Evou Toulovou, kde točí film "Jak se moří revizoři" kde se věnuje produkční činnosti a především se zde objeví také ve vedlejší roli v roli Matese. Natočil také Klip Klam-Podfuk a produkoval i klip Ztratili jsme dětství.

Do budoucna tuto novou tvář, můžeme objevit i v dalších připravovaných celovečerních filmech i v krátkých studentských filmech. Sám připravuje krátké filmy, které produkuje a také v nich hraje. Můžeme ho například objevit v jeho připravovaném snímku "Špatná rozhodnutí" v roli zloděje.

Host

Herec

Filmy
2018

Jak se moří revizoři

2015

Podfuk (amatérský film)

Režisér

Filmy
2015

Podfuk (amatérský film)

Hudební videoklipy
2016

Klam - Podfuk

Producent

Hudební videoklipy
2017

Jan Nic: Ztratili jsme dětství

Reklama

Reklama