foto

Paula Hartmann

  • nar. 2001
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Chůvák
Silvia S. – Blinde Wut (TV film)
2013 Einfach die Wahrheit (TV film)
2011 Loď snů - Bora Bora (TV film)
2009 Cesta za svobodou (TV film)
Čachtická paní
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Všichni ostatní
2007 Der Mustervater 2 - Opa allein zu Haus (TV film)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Dokumentární

2014 Malé ruce ve Velké válce (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace