foto

Sean Astin

  • nar. 25.2.1971 (45 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Na prestížnej škole UCLA vyštudoval Históriu americkej literatúry a kultúry. Filmovým debutom preňho bolo v roku 1981 účinkovanie po boku vlastnej matky v televíznej snímke MAMA, PROSÍM, NEBI MA. Na plátne sa po prvý raz mihol v dobrodružstve z produkcie Stevena Spielberga - ROŠŤÁCI. Astin je tiež sľubným režisérom. Za svoj krátky film KANGAROO COURT, ktorý produkoval spolu so svojou ženou Christine, bol v roku 1994 nominovaný na Oscara. V súčasnosti je už riadnym členom Cechu amerických režisérov (Directors Guild of America) a má za sebou réžiu jednej epizódy úspešného televízneho seriálu z produkcie HBO - PERVERSIONS OF SCIENCE.

Martin "POMO" Pomothy

Herecká filmografie

2016 Bad Kids of Crestview Academy
Bunnicula (TV seriál)
Dead Ant
For All Eyes Always
Range 15
Swing State
The Do Over
Unleashed
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Fallen Light (S02E12)
Con Man (TV seriál)
DCU: Liga spravedlivých: Trůn Atlantidy
Do You Believe?
Half-Shell Heroes: Blast to the Past (TV film)
Checkmate
The Dramatics: A Comedy
Woodlawn
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Creatures of the Night (S01E08)
For Services Rendered (S01E07)
Occultation (S01E06)
Runaways (S01E05)
It's Not for Everyone (S01E04)
další epizody
Boys of Abu Ghraib, The
Cabin Fever: Patient Zero
Liga spravedlivých: Válka
Máma na tahu
Out West
Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Stan Lee’s Mighty 7 (TV film)
The Surface
Žabák Ribit
2013 Extrakce
Freemason, The
Kdo zachrání Vánoce?
Monstrózní přátelství (TV film)
Santa Switch (TV film)
The Surgeon General (TV film)
2012 Adopting Terror (TV film)
Amazing Love
Dorothy and the Witches of Oz
Christine (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
2011 And They're Off
Čarodějky ze země Oz (TV seriál)
Demoted
Superagent Oso: Tři zdravé kroky (TV seriál)
Vánoční cesta lásky (TV film)
2009 Superagent Oso (TV seriál)
Tak se měj
2008 Barva kouzel (TV film)
Navěky silný
Pohádky z lesa 2
2007 Final Season, The
Mistři science fiction (TV seriál)
What Love Is
Za hranicí strachu
5 Second Movies (TV seriál) - a.z.
2006 Klik - život na dálkové ovládání
Thanks to Gravity
2005 Deset minut života
Herkules (TV film)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Na Západ (TV seriál)
Škola tance a šarmu
Úsměv
Větší než nebe
2004 Balto 3
Elvis už odešel
50x a stále poprvé
2003 Long and Short of It, The
Pán prstenů: Návrat krále
Party Wagon (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pán prstenů: Dvě věže
2001 Pán prstenů: Společenstvo Prstenu
Ztráty a nálezy
24 hodin (TV seriál)
2000 Dish Dogs
Last Producer, The
Nízký přelet
1999 Deterrence
Kimberly
1998 Epidemie lásky
Skandál Bulworth
1996 Odvaha pod palbou
1995 Harrison Bergeron (TV film)
Low Life, The
1994 Nejlepší máma
Tetovaná Tereza
1993 Bourák
1992 California Man
1991 Kam tě den zavede
Nebezpečná hra na vojáky
Willies, The
1990 Memphiská kráska
Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Válka Roseových
Zůstat spolu
1987 Léto na divoké řece
Like Father Like Son
1986 B.R.A.T. Patrol, The (TV film)
1985 Rošťáci
1982 Rules of Marriage, The (TV film)
1981 Please Don't Hit Me, Mom (TV film)

Dokumentární

2015 Remember the Sultana - vyp.
2014 Video Games: The Movie
2012 Addicted to Fame
2011 With Great Power: The Stan Lee Story
2010 Letecká válka (TV film)
2005 Království surikat (TV seriál)
Pán fanoušků: Společníci Prstenu
2004 Cameras in Middle-Earth
Designing Middle-Earth
Film Trix 2004
From Book to Script: Forging the Final Chapter
J.R.R. Tolkien: The Legacy of Middle-Earth - a.z.
Passing of an Age, The
Weta Digital
2003 Battle for Helm's Deep Is Over..., The
Designing Middle-Earth
Editorial: Refining the Story - a.z.
J.R.R. Tolkien: Origins of Middle-Earth
Music for Middle-Earth - a.z.
Taming of Sméagol, The
2002 Cameras in Middle-Earth
Day in the Life of a Hobbit, A
Fellowship of the Cast, The
From Book to Script
J.R.R. Tolkien: Creator of Middle-Earth
Making of 'The Lord of the Rings', The
Making the Movie (TV film)
Scale
2001 Breaking the Silence: The Making of 'Hannibal'
Film o filmu: Pán prstenů - Návrat krále (TV film)
Quest for the Ring (TV film)
1999 Celebrity Profile: Patty Duke (TV film)
1997 Long Way Home, The

TV pořady

2009 Michael Douglas: Pocta za celoživotní dílo (TV pořad)
2004 Tony Danza Show, The (TV pořad)
76. Annual Academy Awards (TV pořad)
2003 100 Years of Hope and Humor (TV pořad)
4Pop (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Režijní filmografie

2003 Long and Short of It, The
1999 Angel (TV seriál)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
1994 Kangaroo Court
1988 On My Honor

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(36)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace