foto

Julian Ciais

  • nar. 5.9.1989 (26 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Proč jsem nesnědl svého taťku
2014 Sous X
2013 Matteï, Brigade des Mineurs (TV seriál)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2005 Peklo
2004 Vive mon entreprise (TV film)
2003 Comme si de rien n'était
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2001 Famille d'accueil (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace