foto

Jason Blicker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Bark Ranger
Life
Muž na laně
No Deposit
2014 Big Fat Stone, The
The Best Laid Plans (TV seriál)
The Captive
2013 Cracked (TV seriál)
Hannibal (TV seriál)
Real Gangsters
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Do No Harm (TV film)
Firma (TV seriál)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
Hidden 3D
Kingová (TV seriál)
Single White Spenny (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Krach
Living in Your Car (TV seriál)
Nikita (TV seriál)
Santův převlek (TV film)
Válka blogerek (TV film)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
Puck Hogs
Skladiště 13 (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 Mafiánka (TV film)
M.V.P. (TV seriál)
2007 Little Mosque on the Prairie (TV seriál)
2006 Měsíc v ohrožení (TV film)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 Bouře v Brooklynu (TV film)
Cizinec (TV film)
Den poté
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Newsroom, The (TV seriál)
2003 Full-Court Miracle (TV film)
Případ Mahowny
2002 Jackie Gleason (TV film)
Kriminálka Miami (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
Žár mládí (TV film)
2001 Jenifer (TV film)
Návrat do pekla (TV film)
Rukojmí (TV film)
State of Grace (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Superstar
1998 Drsňák
Fantasy Island (TV seriál)
Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
Mazaní hoši
Nahé město: Poslední soud (TV film)
Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Brooklyn South (TV seriál)
Michael Hayes (TV seriál)
Zkurvení šmejdi
1996 Kolaps (TV film)
Mrtvý bod
Newsroom, The (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story (TV film)
Hardy Boys, The (TV seriál)
Jungleground
Železný orel 4
1994 Bez soutěže
Getting Gotti (TV film)
Picture Windows (TV seriál)
Relativní strach
Robocop (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1993 Florida, La
J.F.K.: Reckless Yout (TV film)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1992 Amy Fisher: My Story (TV film)
Secret Service (TV seriál)
Trial of Red Riding Hood, The (TV film)
Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Baby on Board
Úlovek z Beverly Hills
1990 African Journey
African Journey 2
Max Glick (TV seriál)
1989 African Journey (TV film)
American Boyfriends
C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
Zpívání
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Přepnout na život
Return of Ben Casey, The (TV film)
Válka světů (TV seriál)
Železný orel 2
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 As Is (TV film)
Many Happy Returns (TV film)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Tough Guys

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Tough Guys

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace