foto

James McArdle

  • nar. Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Chamber
2015 Star Wars: Síla se probouzí
2014 Salting the Battlefield (TV film)
71
2012 Private Peaceful
2011 Na straně osm (TV film)
Vrahova důvěrnice (TV film)

TV seriály

2014 Nové světy (TV seriál)
37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
2013 Láska a manželství (TV seriál)

Dokumentární

2016 On the Road

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace