foto

James McArdle

  • nar. Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Chamber
2015 Star Wars: Síla se probouzí
2014 Nové světy (TV seriál)
Salting the Battlefield (TV film)
37 dní od atentátu k válce (TV seriál)
71
2013 Láska a manželství (TV seriál)
2012 Private Peaceful
2011 Na straně osm (TV film)
Vrahova důvěrnice (TV film)

Dokumentární

2016 On the Road

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace