foto

Caroline Sihol

  • nar. 10.8.1949 (66 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Caroline Sihol se narodila 10. srpna 1949 v Paříži ve Francii. Caroline je herečka, spisovatelka a filmová producentka. Co se týče herecké filmografie, byla Caroline velmi úspěšnou a oblíbenou herečkou, ve své době hodně obsazovanou.

Mezi její nejznámější role patří například ŽIVOT JE ROMÁN (1982), KONEČNĚ NEDĚLE (1983), MRCHOŽROUTI (1984), VEČERNÍ ÚBOR (1986), VŠECHNA JITRA SVĚTA (1991), REMBRANDT (1999).

V poslední době mezi její nejúspěšnější role patří Marlene Dietrich ve filmu EDITH PIAF (2007) od režiséra Oliviera Dahana, a role Genevieve Gaudens ve filmu ROZPOLCENÁ DÍVKA (2007) od režiséra Claude Chabrol. 

V současné době Caroline žije s partnerem Jean Louis Livi a pracuje jako tlumočnice.

Cucina_Rc

Herecká filmografie

2014 Milovat, pít a zpívat
2011 Bonté des femmes, La (TV film)
La danse de l´albatros (TV film)
Mauvaise rencontre, La (TV film)
2009 Non ma fille, tu n'iras pas danser
2007 Edith Piaf
Liebesleben
Rozpolcená dívka
2006 Amants du Flore, Les (TV film)
2003 Outremangeur, L'
2001 Avec préméditation
2000 Maigret a lepší lidé (TV film)
Polovina nebe
1999 Rembrandt
1998 Passion interdite (TV film)
1997 Hlavou proti zdi
1996 Enfant du secret, L' (TV film)
J'ai deux amours (TV film)
1995 Amour conjugal, L'
1994 Lumière des étoiles mortes, La
1993 Interdiction, L' (TV film)
Predskazanije
Vent d'est
Vin que tue, Le (TV film)
1991 Děti vlků (TV film)
Všechna jitra světa
1990 Faux et usage de faux
Seconde, La (TV film)
1989 Adieu Christine (TV film)
Chci domů
1988 Contrainte par corps
Excès contraire, L' (TV film)
Chevalier de Pardaillan, Le (TV seriál)
Sueurs froides: La belle ouvrage (TV film)
1987 Heure Simenon, L' (TV seriál)
Pattes de velours (TV film)
Vaines recherches (TV film)
1986 Marie Love (TV film)
Oscar et Valentin (TV film)
Večerní úbor
1984 Bavure, La (TV seriál)
Mrchožrouti
Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1983 Démon dans l'île, Le
Konečně neděle!
Život je román
1982 Grands ducs, Les (TV film)
Smiley's People (TV seriál)
Tribu des vieux enfants, La (TV film)
1980 Amours du bien-aimé, Les (TV film)
1979 Roi qui vient du sud, Le (TV seriál)
1977 Un amour de sable
1974 Ombre d'une chance, L'
1972 Au théâtre ce soir: Histoire d'un détective (TV film)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace