Reklama

Reklama

Natalia Streignard

Natalia Streignard

nar. 09.09.1970 (53 let)
Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie (1)

Matka Natalie pochádza z Argentíny a jej otec bol Nemec. Keď mala tri roky celá rodina emigrovala do Venezuely.
Pred tým ako sa stala herečkou, sa zúčastnila súťaže Miss Venezuela. Jej herecká kariéra sa rozbehla krátko po tom. Od vtedy hráva hlavné aj vedľajšie úlohy vo venezuelských telenovelách.
V roku 1996 si vzala kubánskeho herca Maria Cimarra, no o osem rokov sa rozviedli.

Zajímavosti (5)

La tormenta (2005)

  • Ke konci seriálu utrpí hrdinka (Natalia Streignard) nehodu, po které má popálenou tvář – v posledním díle ovšem její obličej nemá sebemenší známky zranění. Tato podzápletka byla „vymyšlena“ narychlo kvůli indispozici herečky, není to ovšem poprvé, kdy scenárista Humberto Olivieri tento motiv použil, protože na podobné premise už stavěl děj jeho starší novely María María z roku 1990. (fiLLthe3DD)

La tormenta (2005)

  • Produkce se rozhodla pozastavit natáčení na 30 dní – důvodem byla operace plic, kterou musela podstoupit herečka Natalia Streignard, jež ztvárnila hlavní roli. Následná rekonvalescence však herečce nedovolovala se znovu připojit k natáčení, štáb tak pokračoval bez ní a musel být přepsán scénář – hrdinka tedy utrpí nehodu, po které má popálenou tvář a zhruba 40 epizod stráví v obvazech (v těchto scénách jí hraje Ariana Santino). V poslední epizodě se Streignard nakonec objeví, ale to jen proto, že „velké finále“ bylo natočeno dopředu. (fiLLthe3DD)

La tormenta (2005)

  • Herečce Natalii Streignard (María Teresa Montilla) bylo jakožto milovnici a ochránkyni zvířat velice nepříjemné, když musela při jízdě na koni zvíře popohnat pomocí biče. (fiLLthe3DD)

Galerie (14)

Reklama

Herečka

Reklama

Reklama