foto

Dan Patrick

  • nar. 15.5.1956 (60 let)
    Zanesville, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 The Ridiculous 6
Vincentův svět
2014 Dovolená za trest
2013 Machři 2
2012 Můj otec je šílenec
2011 Jack a Jill
Zkus mě rozesmát
2010 Gentlemen's League, The (TV seriál)
Machři
2008 Domácí mazlíček
2007 Když si Chuck bral Larryho
2006 (J)elita ze střídačky
2005 Trestná lavice
2002 Clone High (TV seriál)
2000 Clerks (TV seriál)
1999 Však ty víš (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
Pivní bratři
Vodonoš
1997 Definite Maybe, The
1996 Arli$$ (TV seriál)

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1984 Jeopardy! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace