foto

Donal O'Kelly

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Jimmyho tančírna
2011 Stella Days
2009 Chronoscope, The
Labutí píseň: Příběh Occiho Byrna
2007 Kings
2004 Spin the Bottle
2003 Bloom
The Clinic (TV seriál)
2000 Paths to Freedom (TV seriál)
1997 Byl jsem dole
The Last Bus Home
1996 Ballykissangel (TV seriál)
Maringotka
1992 Bargain Shop, The
1990 Stephen
1989 Sám sebou (TV film)
1988 Fair City (TV seriál)
1984 Caught in a Free State (TV seriál)
1982 The Outcasts
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace