foto

Julia Krynke

  • nar. 20.11.1979 (37 let)
    Opole, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Ein starkes Team – Tödliche Botschaft (TV film)
The A Word (TV seriál)
2015 Avengers: Age of Ultron
Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
2014 Hra (TV seriál)
2012 Lekarze (TV seriál)
Line of Duty (TV seriál)
Tatort - Das Wunder von Wolbeck (TV film)
The Split Second
2010 Erratum
Inspektor Banks (TV seriál)
2009 Lištičky
2008 Návštěvnice
2007 Odwróceni (TV seriál)
2006 Street, The (TV seriál)
2005 Pár osob, krátkej čas
2004 Kryminalni (TV seriál)
2003 Lichter
Počasí na zítra
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace