foto

Ruben Garfias

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Insidious 3: Počátek
Road to Juarez
2014 Naughty and Nice (TV film)
2013 Cheating Pact, The (TV film)
Sekvence
2011 Policejní divize Rampart
2009 GB: 2525
The Perfect Game
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
2007 Pořádná rána
Výbor ťuťu ňuňu cecíků
2006 American Blend
2003 Hon na člověka
2001 Barrio Murders, The
1993 Full Eclipse (TV film)
1992 Vysoká hra patriotů
1987 Zátah

TV seriály

2016 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Cruise (S03E13)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Picture This (S02E09)
Save the Date (S02E08)
2010 Passenger (TV seriál)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Spadla klec (S02E06)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
Safe (S03E07)
2003 Kingpin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace