foto

Claudia Kim

  • nar. 25.1.1985 (31 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 The Dark Tower
2015 Avengers: Age of Ultron
Equals
2014 Marco Polo (TV seriál)
2011 Beulein (TV seriál)
2006 Geimui yeowang (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace