foto

George DiCenzo

  • nar. 21.4.1940
    New Haven, Connecticut, USA
  • zem. 9.8.2010 (70 let)
    Washington Crossing, Bucks County, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2004 Hustle (TV film)
2001 Hotel
Zkouška věrnosti
2000 Osud tomu chtěl
Wonderland (TV seriál)
1998 Illuminata
1997 Džungle
1995 Zoufalý a nebezpečný (TV film)
1993 Joe's Life (TV seriál)
1992 Svědkyně
1991 Perry Mason: Případ smrtící módy (TV film)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Equal Justice (TV film)
Vymítač ďábla III
1989 Tvář nepřítele
Zpívání
1988 Memories of Manon (TV film)
Nová dobrodružství Pippi Punčochaté
Sladkých osmnáct
1987 Choď jako člověk
Omega Syndrome
Warm Hearts, Cold Feet (TV film)
1986 Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
Ohledně minulé noci
Riskantní sázka
Wildfire (TV seriál)
1985 Galtar and the Golden Lance (TV seriál)
He-Man (TV film)
Christmas Special, A (TV film)
Návrat do budoucnosti
Rock 'n' Wrestling (TV seriál)
She-Ra: Princess of Power (TV seriál)
Tajemství meče
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Cowboy (TV film)
He-Man and the Masters of the Universe (TV seriál)
Hvězdolet I. (TV film)
1982 Breach of Contract
1981 Blackstar (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Gangster Chronicles, The (TV seriál)
Gangster Wars
McClain's Law (TV seriál)
Rivkin: Bounty Hunter (TV film)
Smrt u Hell's Gate (TV film)
Spider-Man (TV seriál)
Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)
1980 Ninth Configuration, The
Reunion (TV film)
The Night the City Screamed (TV film)
1979 High Midnight (TV film)
Rabín a zloděj
1978 Jordan Chance, The (TV film)
To Kill a Cop (TV film)
1977 Aspen (TV seriál)
Blízká setkání třetího druhu
Choirboys, The
Police Story: The Broken Badge (TV film)
Space Sentinels, The (TV seriál)
The Hostage Heart (TV film)
1976 Helter Skelter (TV film)
1975 Last Hours Before Morning (TV film)
Las Vegas Lady
Swiss Family Robinson, The (TV film)
1974 Shoot It Black, Shoot It Blue
1973 Blue Knight, The (TV film)
Invasion of Carol Enders, The (TV film)
Night Strangler, The (TV film)
Norliss Tapes, The (TV film)
1972 Přes 110. ulici
1971 Going Home
1970 House of Dark Shadows

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace