foto

Ladislav Kraus

  • nar. 10.2.1943 (74 let)
    Bratislava, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2013 Kolonáda (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Dôverní nepriatelia (TV film)
2007 Muzika
2002 Dážď padá na naše duše
2000 Prekliaty služobník lásky (TV film)
Slečna Dušehojivá (TV film)
1999 Rozum nadovšetko (TV film)
1998 Priateľstvá padajúceho lístia (TV film)
1997 Skupinový autoportrét prezidenta Beneše (TV film)
1996 Herodes a Herodias (TV film)
Jaškov sen
1995 Divadelná komédia (divadelní záznam)
Dnes večer hrám ja (TV seriál)
1994 Hon na čarodejnice (TV film)
Národný hriešnik (TV film)
1993 Eros a Psyché (TV film)
Pustatina lásky (TV film)
Výkupné za náčelníka
1992 Adam a Anna (TV film)
Európa, moja láska (TV film)
Most (TV film)
Romulus Veľký (TV film)
1991 Amonina pomsta (TV film)
Infantkine narodeniny (TV film)
Jacobowski a plukovník (TV film)
Zbytočné trápenia (TV film)
Ženské oddelenie (TV film)
1990 Let asfaltového holuba
Šípková Růženka
1989 Mali ste mi to povedať (TV film)
Núraddín Ali a Anísaldžalísa (TV film)
Sedím na konári a je mi dobre
1988 Parazit (TV film)
1987 Ako som nedostal Nobelovu cenu (TV film)
Hľadanie šťastnej chvíle (TV film)
Južná pošta
Noc pred Kračúnom (TV film)
Zbojnícke fašiangy (TV film)
1986 Don Carlos (TV film)
O siedmich rokoch (TV film)
Výnosné miesto (divadelní záznam)
1985 Bankinghouse Khuwich and comp. (TV film)
Ideálny manžel (TV film)
Kým rieky vyschnú (TV film)
Rozprávanie kvetu kamélie (TV film)
Varič (TV film)
1984 Búrka (TV film)
Cesta životom (TV film)
Drahý strýčko (TV film)
Seminárna práca (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
Vzbúrené mesto (TV film)
1983 Cesta na krvavé pole (TV film)
Hasičský plášť (TV film)
Jožko Púčik a jeho kariéra (TV film)
Malvína z Bretónska (TV film)
Neúspešný (TV film)
Zlatá rybka (TV film)
1982 Bambuľkine dobrodružstvá (TV seriál)
Krásna múdrosť (TV film)
Najkrajší kvet (TV film)
Najstarší škorec Svätopluk (TV film)
Obyčajný príbeh (TV film)
Pomocník
1981 Nedokončená partia (TV film)
Paradajka za rohom
Prefíkaná vdova (TV film)
1980 Človek nikdy nevie (TV film)
Chlapec z majera (TV film)
Najatý klaun (TV film)
Návrat kráľovho muža (TV film)
Pomocník (divadelní záznam)
Prelom (TV film)
1979 Eugen Onegin (TV film)
1978 Bendžo kvintet (TV film)
Hĺbka ostrosti (TV film)
Klebetnice (TV film)
Parížsky život (TV film)
Portrét chlapce (TV film)
Rozvedená (TV film)
Srdce (TV film)
Večera (TV film)
Vraj cholera (TV film)
Výmysly uja elektróna (TV seriál)
1977 Ako sa Vinco zaťal (TV film)
Klamstvo dočasu - pravda naveky (TV film)
Lavína (TV film)
Ťapákovci (TV film)
Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
Železný človek (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Odviata ako dym (TV film)
1975 Karol Ketzer (TV film)
Minúta rozhodnutia (TV film)
Predajňa 044 (TV film)
Straty a nálezy (TV seriál)
1973 Havária (TV film)
Na úbočiach kvitnú kvety (TV film)
1971 Zázrak v Alžbetkove (TV film)
1968 Dobrodružstvo pri obžinkoch (TV film)
Peter a Lucia (TV film)

Dokumentární

2011 Nickyho rodina
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace