foto

Jakub Saic

  • nar. 1.4.1969 (47 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2011 Saxána a Lexikon kouzel
2001 Bezejmenní (studentský film)
Černí andělé (TV seriál)
2000 Paní Mlha (TV film)
1999 Zimní víla (TV film)
1998 Cizinci v čase
Silná jako smrt (TV film)
1997 Černokněžník (TV film)
1995 Kníže Václav (TV film)
O Šedivákovi (TV film)
1994 Nexus
Televize (TV film)
1993 Krvavý román
Zpráva pro příští století (studentský film)
1990 Sněhurčino polepšení (TV film)
1989 Kočičí ples (TV film)

Dokumentární

2002 Jiří Kajínek - Mírovský mág - vyp.
Příběh Marie Černé - vyp.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace