foto

Roman Pomajbo

  • nar. 26.4.1969 (47 let)
    Iľava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Roman Pomajbo, narozený 26. dubna 1969, je slovenský herec. Narodil se v Ilavě, jako dítě pobíval u své babičky v obci Potvorice u Piešťan. Nakonec se přestěhoval a vyrůstal v hlavním městě - Bratislavě. Herectví studoval na Státní konzervatoři v Brně a na VŠMU v Bratislavě. Po absolvovaní studia působil ve Vojensko-uměleckém souboru, v Divadle Andreja Bagara v Nitře a v Trnavském divadle. V současnosti působí v bratislavském divadle GUnaGU a pražském Divadle na prádle. Do povědomí diváků se dostal především díky filmům S.O.S a Niečo za niečo. Je ženatý s manželkou Petrou.

Libor "LiborGondek" Gondek

Herecká filmografie

2015 Horná Dolná (TV seriál)
Kolabs (TV seriál)
Spievankovo 5: O povolaniach
Vojtěch
2014 Tajné životy (TV seriál)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
2011 GYMPEL.TV (TV seriál)
Touha (divadelní záznam)
2010 TACHO
2008 Devatenáct klavírů (TV film)
Veľký rešpekt
2007 Kvaska
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
2005 Krev zmizelého
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2004 I ve smrti sami (TV film)
Místo nahoře (TV seriál)
Vražda kočky domácí (TV film)
2003 Můj otec a ostatní muži (TV film)
1999 Rozum nadovšetko (TV film)
1998 Jawa nostalgická (divadelní záznam)
1996 Jaškov sen
1995 Cik-cak cik-cak-bum (TV film)
Hazard
1993 Mladé letá (TV film)
1992 Veľkonočný sen
1990 Sila lásky (TV film)
Ujo maliar pozýva (TV seriál)
1989 Obyčajný špás
Pohotovosť (TV film)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
1983 Saša (TV film)

TV pořady

2014 Kredenc (TV pořad)
Souboj národů (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Haló (TV pořad)
Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2011 Let‘s Silvester 2011 (TV pořad)
2010 Silvester 2010 (TV pořad)
SILVESTROMANIA (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Partička (TV pořad)
2008 SĽUK - návraty do nenávratna (TV pořad)
2007 SOS 100 - Narodeninový špeciál (TV pořad)
2006 Best of S.O.S., The (TV pořad)
Let's Dance (TV pořad)
Niečo za niečo (TV pořad)
2004 Best of S.O.S. - Peťa Polnišová, The (TV pořad)
SOS (TV pořad)
2000 Na palmě (TV pořad)
1995 Crn crn (TV pořad)
1994 Koleso šťastia (TV pořad)

Hudební videoklipy

2011 Daniel Landa - Tacho I. (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2014 Kredenc (TV pořad)
2012 Haló (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(23)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace