foto

Matthew Del Negro

  • nar. 2.8.1971 (44 let)
    Mount Kisco, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 When We Rise (TV seriál)
2016 Paradise Pictures (TV film)
2015 Divoká dvojka
Gen Zed (TV seriál)
2014 Alex of Venice
Sublime and Beautiful, The
Vezmi si mě (TV seriál)
2013 Automotive
Mistresses (TV seriál)
Saving Lincoln
Witches of East End (TV seriál)
2012 Celeste a Jesse navždy
Chicago Fire (TV seriál)
Krásná řeznice (TV film)
Laskavý dotek (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
Novel Romance, A
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
2010 Famílie (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Městečko Eastwick (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
2008 Christmas Break
Útočiště hrůzy
2007 Obraz mrtvého
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Suspect (TV film)
2006 Ira & Abby
Room 314
2005 Báječní lidé (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Cooking Lessons (TV film)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Tempting Adam (TV film)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Whoopi (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Chelsea Walls
2000 Doghouse, The
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
$treet, The (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1997 North End, The
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace