foto

Dave Foley

  • nar. 4.1.1963 (53 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Dr. Ken (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
2014 Live Nude Girls
Party Central
Spun Out (TV seriál)
2013 Maron (TV seriál)
Univerzita pro příšerky
2012 Poslední záchrana
Unsupervised (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
2011 Freeloaders
How to Be a Gentleman (TV seriál)
Monster Brawl
Prep & Landing: Naughty vs. Nice (TV film)
Servitude
6 Month Rule
2010 Dan Vs. (TV seriál)
Kids in the Hall: Death Comes to Town (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
Prep & Landing Stocking Stuffer: Operation: Secret Santa (TV film)
2009 Prep & Landing (TV film)
Průměrňákovi (TV seriál)
Strip, The
Vysaj si
2008 Buddy 'n' Andy
Coopers' Camera
2007 LA blues
Netherbeast Incorporated
Out of Omaha
Postal
Slacker Cats (TV seriál)
2006 Auta
Bratři a sestry (TV seriál)
2005 Škola superhrdinů
Testing Bob (TV film)
2004 Ham & Cheese
Hvězda
Lékařská akademie
Máš padáka!
Prom Queen: The Marc Hall Story (TV film)
2003 Skřípění
Šílený rande
2002 Běž, Ronnie, běž!
Fancy Dancing
Kids in the Hall: Tour of Duty
Noční loupež
Švindl
True Meaning of Christmas Specials, The (TV film)
2001 Committed (TV seriál)
Koho hledá Kevin?
Opoparchant
Sketch Pad (TV seriál)
2000 CyberWorld
1999 Čmuchalky
Dožeň, co se dá!
South Park: Peklo na Zemi
Toy Story 2: Příběh hraček
1998 It's Tough to Be a Bug
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
Život brouka
1997 Hacks
Nesprávný muž
1996 Droga štěstí
1995 NewsRadio (TV seriál)
1994 It's Pat
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)
1987 Anna ze Zelených vršků: Další osudy (TV film)
Echoes in the Darkness (TV film)
Prodigious Mr. Hickey, The (TV film)
Tři muži a nemluvně
1986 Lawrenceville Stories, The (TV seriál)
Velké plány

Dokumentární

2015 Being Canadian
2013 Quality Balls: The David Steinberg Story
2011 Color Me Obsessed: A Film About The Replacements
2009 Slavný? Díky internetu!
2005 Comedy Gold (TV film)
100 Greatest Cartoons (TV film)
2003 I Love the '70s (TV seriál)
2001 Frank Truth, The
Kids in the Hall: Same Guys, New Dresses
2000 Film-Fest DVD: Issue 4 - Hawaii
1999 Making of 'Dick', The

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
2011 Katie Chats (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
2005 Hour, The (TV pořad)
2003 Celebrity Poker Showdown (TV pořad)
Comedy Central Presents: The Commies (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Wild Desk Ride (TV pořad)
1998 The 50th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Režijní filmografie

2002 True Meaning of Christmas Specials, The (TV film)
1995 NewsRadio (TV seriál)
1988 Kids in the Hall, The (TV seriál)

Dokumentární

2001 Kids in the Hall: Same Guys, New Dresses

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace