Reklama

Reklama

Dong-won Gang

Dong-won Gang

nar. 18.01.1981 (43 let)
Pusan, Jižní Korea

Biografie (1)

Kang Dong-won se narodil 18.ledna roku 1981 v Pusanu (Jižní Korea). V roce 2000 se stal modelem a poté debutoval ve dvou seriálech MAJESTIC LADY v roce 2003 a 1% OF ANYTHING v tom samém roce. Nejvíce se ukázal ve filmu TEMPTATION OF WOLVES natočeném v roce 2004, po kterém se stal jedním z top herců Jižní Koreje. Jeho daší film natočený v tom samém roce TOO BEAUTIFUL TO LIE si vedl též dobře v roli tatínkova mazánka, kterému se do cesty připlete jedna krásná… (více)

Zajímavosti (4)

  • Od 18. listopadu 2010 do 12. listopadu 2012 se účastnil povinné vojenské služby. (kklepkaa)

Inrang (2018)

  • Ve scéně, kdy Im Joong (Dong-won Gang) navštíví Lee Yoon (Hyo-Joo Han) v Namsam Seoul Tower kavárně, můžeme na sklech kavárny vidět vlajky států a jejich hlavní města. To v této kavárně symbolizuje kterými směry jsou. Im Joong v této scéně sedí směrem k Praze, což můžeme vidět díky české vlajce s jménem hlavního města nad ním. (UncleMorty)

Kundo: Čas pomsty (2014)

  • Herec Dong-won Kang, ztvárňující zde filmovou postavu Yoon Jo, odehrál veškeré akční a bojové sekvence na vlastní pěst bez doporučeného zapojení hereckého dubléra. Jeho jistota pramenila ze čtyř měsíčního tréninku, v němž nejenom že se učil bojovým technikám, ale ve specializovaném výcvikovém středisku také správnému zacházení s mečem. Meč, třímající v jeho rukách, byl dokonce vyroben speciálně pro jeho vlastní potřebu. A na rozdíl od jeho předchozího snímku Duelist (2005), strávil poměrně dlouhý čas i v posilovně. Připravoval se tak především fyzicky na náročné bojové sekvence, v nichž byl nucen sám čelit celému zástupu nepřátel. 'Jsem si naprosto jist, že tu jsou několikanásobně zdatnější lidé, kteří by dané scény sehráli jistě lépe. Zvládnu-li ale všechny tyto scény sehrát sám, myslím si, že i pro diváka je to o to atraktivnější podívaná.' (Conspi)

Galerie (181)

Reklama

Herec

Reklama

Reklama