foto

Jacob Wysocki

  • nar. 20.6.1990 (26 let)
    Lomita, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Odebrat z přátel
2013 Super Fun Night (TV seriál)
2012 Ladíme!
Tlusťoch válí
2011 Terri
2010 Huge (TV seriál)
2009 Glee (TV seriál)

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace