foto

Bojana Gregorić

  • nar. 17.2.1972 (44 let)
    Záhřeb, Chorvatsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Ostrov lásky
2013 Počivali u miru (TV seriál)
2012 Montevideo, Bog te video! (TV seriál)
2011 Lea a Darija
2008 Sve ce biti dobro (TV seriál)
2007 Dobre namjere (TV seriál)
Ponos Ratkajevih (TV seriál)
2006 Bibin svijet (TV seriál)
Ne pitaj kako! (TV film)
2005 Ljubav u zaledju (TV seriál)
2004 D'Artagnanova dcera (TV film)
Naša mala klinika (TV seriál)
2003 Poslední bojovník
2002 Viza za buducnost: Novogodisnji special (TV film)
2000 Novakovi (TV film)
Zauvijek moja
1997 Božić u Beču

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace