foto

Leon Rippy

  • nar. 30.10.1949 (67 let)
    Rock Hill, South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Leon Rippy se narodil 30. října 1949 v Rock Hill (South Carolina). Již v mládí se začal věnovat divadlu. Byl považován za skvělého tanečníka baletu. Objevil se ve více než sedmdesáti hrách.

Společně s Rolandem Emmerichem pracoval na sedmi filmech včetně Universal Sldier, Stargate a The Patriot. Objevuje se především vedlejších rolích, naposledy v Lone Ranger, nejnovějším filmu Gore Verbinskiho a Johnyho Deppa.

Daniel "Jocker94" Winter

Herecká filmografie

Filmy

2013 Osamělý jezdec
2006 Gang v útoku
2004 Pevnost Alamo
2003 Život Davida Galea
2002 Pavoučí teror
2001 Man with No Eyes, The
2000 Patriot
1999 Třinácté patro
1998 Hard Time Romance
1997 Půlnoc v zahradě dobra a zla
Still Movin'
1996 Invaze
1994 Hvězdná brána
1993 Perry Mason: Případ odložených manželek (TV film)
1992 Kuffs
Univerzální voják
Ve stínu gangu
1991 Eye of the Storm
Hard Time Romance
Vaya con Dios
1990 Měsíc 44
Mladé pušky II
Parťák
Žhavé místo
1988 Born to Race
Jesse (TV film)
Mrtvý nebo živý (TV film)
Track 29
Traxx
Zamilovaný porotce
1987 Okno z ložnice
Rutherford County Line, The
1986 King Kong žije
Nemilosrdně
Špinavá dohoda
Vzpoura strojů
1985 Marie
Purpurová barva
1984 Hyperspace
Chain Gang
Ohnivé oči
Tales of the Third Dimension

TV seriály

2017 Černá listina (TV seriál)
Dembe Zuma (No. 10) (S04E16)
2016 Černá listina (TV seriál)
Dr. Adrian Shaw (No.98): Conclusion (S04E08)
The Thrushes (S04E06)
11.22.63 (TV seriál)
The Rabbit Hole (E01)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Rectify (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Neutrální zóna (S01E25)
1986 Sever a Jih II (TV seriál)
1983 Policejní šéfové z Delana (TV seriál)

Dokumentární

2004 Making 'Deadwood': The Show Behind the Show (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace