foto

Lenn Kudrjawizki

  • nar. 10.10.1975 (40 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Berlin Station (TV seriál)
Der Kroatien-Krimi – Der Teufel von Split (TV film)
Der Kroatien-Krimi – Tod einer Legende (TV film)
Vor der Morgenröte
2015 Kurýr: Restart
Okkupert (TV seriál)
Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern (TV film)
Unter Gaunern (TV seriál)
2014 Ein Starkes Team - Späte Rache (TV film)
Jack Ryan: V utajení
2013 Heldt (TV seriál)
Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
2012 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Operation Hiob (TV film)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Polizeiruf 110 - Eine andere Welt (TV film)
2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Die Letzte Lüge
Osudová léta (TV seriál)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2009 Legenda o Janě
2008 Sara
Ten život je tvůj (TV film)
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
Ďáblova dílna
Große Lügen!
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Sieben Tage Sonntag
2006 Kriminalista (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Auf der Jagd (TV film)
2004 Královna višní (TV seriál)
PiperMint... das Leben möglicherweise
Such mich nicht
2003 Případy profesora Capellariho: Vražda a hudba (TV film)
2002 40. okrsek (TV seriál)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
Nepřítel před branami
2000 England!
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Sám proti zlu (TV film)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1996 Katrin und Wladimir (TV film)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2003 zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace