foto

Jörg Thadeusz

  • nar. 10.8.1968 (48 let)
    Dortmund, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Už je tady zas
2011 Die Letzte Lüge
2005 Pastewka (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 III nach neun (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace