foto

Josef Nedorost

  • nar. 20.9.1955 (61 let)
    České Budějovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bony a klid 2
2004 Duše jako kaviár
Hodný chlapec (TV film)
Modrý kámen (TV film)
Vražda kočky domácí (TV film)
2001 Člověk v ZOO
Tuláci (TV film)
1999 Nebát se a nakrást
Oběti: Přepadení (TV film)
1998 Lazebník sibiřský
1996 Mladý Indiana Jones: Putování s otcem
1995 Playgirls II
Sacred Cargo
Venušina delta
1994 Přetržený výkřik (TV film)
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
1991 Hřbitov pro cizince (TV film)
Rošáda (TV film)
1990 Popel a hvězdy (TV film)
1989 Čeleď brouků finančníků (TV film)
1988 Anděl svádí ďábla
1987 Bony a klid
1986 Pěsti ve tmě
1983 Komtesa Mary (TV film)
Rovnováha (TV film)
Soudce a drahokam (TV film)

TV seriály

2010 Cesty domů (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
2003 Strážce duší (TV seriál)
1999 Nemocnice na pokraji zkázy (TV seriál)
1998 Wij Alexander (TV seriál)
1995 Nováci (TV seriál)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Otázka alibi (E03)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)
1988 Rodáci (TV seriál)

Dokumentární

1987 Anděl se vrací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace