foto

Rex Lee

  • nar. 7.1.1969 (47 let)
    Warren, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Guys Reading Poems
2015 Advantageous
Girl on the Edge
Huangovi v Americe (TV seriál)
Vincentův svět
2014 Mladí a hladoví (TV seriál)
2013 Someone I Used to Know
2012 Secret Policeman's Ball, The (divadelní záznam)
2011 Zajatci předměstí (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Glenn Martin DDS (TV seriál)
2008 Comedy Central Roast of Bob Saget
Shades of Ray
2006 Prescriptions (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
2005 Dvojčata (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Lucky (TV seriál)
2002 Andy Richter Controls the Universe (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1999 Redemption High (TV seriál)
Word of Mouth
1993 Dave's World (TV seriál)

Dokumentární

2011 Hollywood Sunset: A Tribute to Entourage (TV film)
2007 American Idol: Unauthorized

TV pořady

2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Red Eye (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2007 Primetime Creative Arts Emmy Awards (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
2005 Pekelná kuchyně (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace