foto

Alexander Bárta

  • nar. 27.2.1976 (40 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa v roku 1977 v Košiciach, kde vyštudoval konzervatórium, hudobnodramatický odbor. V roku 1996 začal študovať herectvo na VŠMU, ktoré ukončil v roku 2000. Pôsobil v trnavskom, nitrianskom i v košickom divadle, v bratislavskom Divadle Aréna a od decembra 2006 je členom Činohry SND. Účinkoval aj v televíznom seriáli Rodinné tajomstvá či vo filmoch Zima kúzelníkov, Vadí nevadí a Rozhovor s nepriateľom. Účinkuje tiež vo veľmi úspešnom slovenskom seriáli PANELÁK, kde hrá jednu z hlavných úloh Milana Kordiaka.

Ján "jandomi10" Dupkala

Herecká filmografie

2016 Dáma bez kamélie (divadelní záznam)
Fabrika smrti: mladá krv
2015 Kukučka (TV seriál)
2014 Doktori (TV seriál)
Jak jsme hráli čáru
Kukura (divadelní záznam)
2013 Babie leto
Good Night
Chlapi neplačú (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Policajti z centra (TV seriál)
Potom (studentský film)
2011 Hoď svišťom (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2009 Ako som prežil (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
Rozhovor s nepřítelem
2006 Zima kúzelníkov (TV film)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)
2001 Vadí nevadí
2000 Fragmenty z malomesta

TV pořady

2012 Slávik 2011 (TV pořad)
2011 Osobnosť televíznej obrazovky 2010 (TV pořad)
2008 Webmaster (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace