foto

Zach Grenier

  • nar. 12.2.1954 (63 let)
    Englewood, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Crown Heights
2015 Manhattan Romance
2014 Free the Nipple
Robocop
Turks & Caicos (TV film)
2011 J. Edgar
2009 Earthwork
2008 Ztráta diamantové slzy
2007 Zodiac
2006 Puls
Temný úsvit
2004 Dotek zla (TV film)
2001 Laughter on the 23rd Floor (TV film)
Swordfish: Operace Hacker
Whistle-Blower, The (TV film)
2000 Drsnej Shaft
Otevřené oči
1999 Jízda s ďáblem
Klub rváčů
1997 Krycí jméno Donnie Brasco
Under the Bridge
White Lies
1996 Gangsteři v uniformách (TV film)
Matka noc
Maximální riziko
Twister
1995 Bezstarostná
Café Society
Drunks
Hvězdy padají na Henriettu
Tommy Boy
1994 Normandy: The Great Crusade (TV film)
1993 Cliffhanger
Contenders, The
Muž bez tváře
1991 Sen lásky
Šílený
Ten kluk je postrach 2
1990 Shock to the System, A
1989 Nevidím zlo, neslyším zlo
1988 Noční talk show
Podnikavá dívka
1987 Brácha

TV seriály

2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Sanctuary (S04E12)
Mrtvý bod (TV seriál)
Solos (S02E17)
The Good Fight (TV seriál)
Chaos (E10)
Inauguration (E01)
2016 BrainDead (TV seriál)
2014 Černá listina (TV seriál)
Madeline Pratt (No. 73) (S01E14)
2013 Nultá hodina (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Dotek zla (TV seriál)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Na obslužné lávce (S02E12)
24 hodin (TV seriál)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (S01E19)
3:00 p.m.-4:00 p.m. (S01E16)
12:00 p.m.-1:00 p.m. (S01E13)
další epizody (5)
2001 Akta X (TV seriál)
Alone (S08E19)
24 hodin (TV seriál)
5:00 a.m.-6:00 a.m. (S01E06)
3:00 a.m.-4:00 a.m. (S01E04)
2:00 a.m.-3:00 a.m. (S01E03)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)

TV pořady

2009 The 63rd Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace