foto

David S. Lee

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Geostorm
2013 Ptačí úlet
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Dostaňte agenta Smarta
2006 Krvavý diamant
2004 Ztraceni (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Final Solution
2000 Operace Delta Force 5: Exploze
1998 Paljas
1994 Osudová žena
1993 Mistr kickboxu 2: Na smrt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace