foto

Amanda Brugel

  • nar. 24.3.1978 (38 let)
    Pointe Claire, Québec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Dark Matter (TV seriál)
Room
2014 Mapy ke hvězdám
Volání
2013 Boy Who Smells Like Fish, The
Orphan Black (TV seriál)
Seed (TV seriál)
Sex po dětech
2012 Firma (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
2011 InSecurity (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2009 Death of Alice Blue, The
Skladiště 13 (TV seriál)
The Ron James Show (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
M.V.P. (TV seriál)
2007 Co kdyby Bůh byl sluncem... (TV film)
Kaw
Kink in My Hair, Da (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
Newsroom, The (TV seriál)
Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Beautiful Girl (TV film)
Divoká karta (TV seriál)
Pomsta je sladká (TV film)
2002 Jack & Ella
10,000 Black Men Named George (TV film)
5th Quadrant, The (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Jason X
Leap Years (TV seriál)
Paradise Falls (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 Diva's Christmas Carol, A (TV film)
Soul Food (TV seriál)
1999 Vendeta (TV film)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace