foto

Karina Fernandez

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Mr. Turner
Pride
2012 A Young Doctor's Notebook (TV seriál)
Falcón (TV seriál)
Pro strach naděláno (TV seriál)
2011 Twenty Twelve (TV seriál)
2010 Další rok
2009 Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
2008 Happy-Go-Lucky
2002 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace