foto

Mía Maestro

  • nar. 19.6.1978 (38 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mía Maestro se narodila v Argentině v Buenos Aires. Studovala umění a v 18 letech se přestěhovala do Berlína kde dále pokračovala ve studiu klasické hudby. Ve 20 letech se vrátila zpátky do Argentiny.

Roku 1998 debutovala ve filmu TANGO, roku 1999 si zahrála v BENÁTSKÉM PROJEKTU. S Andy Garciou se objevila v televizním filmu z produkce HBO FOR LOVE OR COUNTY:THE ARTURO SANDOVAL STORY, který byl nominován na cenu Emmy. Poté se objevila ve filmech režiséra Mike Figgise ČASOVÝ KÓD a HOTEL. Také si zahrála ve 4. serii seriálu ALIAS jako nově objevená sestra Jennifer Garner. Roku 2002 se objevila v roli sestry Fridy Kahlo ( Salma Hayek) jako Cristina Kahlo.

Známější se stala až díky MOTOCYKLOVÝM DENÍKŮM, které měly premiéru v roce 2004 na Sundance Film Festival. V roce 2006 hrála ve filmu POSEIDON. Nyní má roli v seriálu CRUSOE a žije v Kalifornii v Los Angeles.

Sinecod

Herecká filmografie

Filmy

2014 Grand Street
2013 Some Girl(s)
2012 Divoši
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2011 Hudba hrát nepřestala
Síla myšlenky
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
2010 First Night
Meant to Be
2008 Obchod se smrtí (TV film)
Visioneers
2007 Box, The
2006 Desatero přikázání (TV film)
Poseidon
2005 Mantenidas sin sueños, Las
Secuestro express
Temné vody
2004 Motocyklové deníky
Svatoušek
2003 Four Lean Hounds
2002 Frida
2001 Hotel
V čase motýlů (TV film)
2000 Astillero, El
Časový kód
Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)
Řezník, kněz a prostitutka
1999 The Venice Project
1998 Tango

TV seriály

2015 Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Occido Lumen (S02E12)
Ve slepé uličce (S02E11)
další epizody (13)
Hannibal (TV seriál)
Contorno (S03E05)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Pán (S01E13)
Poslední pomazání (S01E12)
Třetí kolej (S01E11)
další epizody (13)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Booked Solid (S02E15)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace