Reklama

Reklama

Geun-young Moon

Geun-young Moon

nar. 06.05.1987 (36 let)
Kwangdžu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie (1)

Mun (Moon) se narodila 6.května roku 1987, a to v šestém největším jihokorejském městě Gwangju , které leží ve vnitrozemí v jihozápadním cípu korejského poloostrova. Už od raného mládí táhlo Mun něco ke hvězdám, konkrétně již ve 12ti letech ji rodiče s předtuchou slibné kariéry povolili vstoupit do světa modelingu, ve kterém se Mun cítila jako ryba ve vodě a po sérii účastí v reklamách, či na fotografiích v módních magazínech záhy získala první neodolatelnou… (více)

Zajímavosti (5)

Anturaji (2016)

  • Dvanáctá epizoda je tak trochu zvláštní epizodou. Malou roli si zde vystřihla totiž i jihokorejská herečka Geun-young Moon, která ztvárňuje sebe samotnou v roli usměvavé a vždy pozitivní energii sršící postavy, která se do scénáře dostala tak nějak spontánně, ne-li přímo náhodou. Režisér televizní série Yeong-woo Jang si prostě během natáčené řekl, jak hezké by to mohlo být, a tak se vše stalo. Herečka se nicméně setkala i s několika dobře známými tvářemi, s nimiž spolupracovala například během natáčení televizních sérií Marry me, Mary! nebo The Village: Achiara’s Secret. (Conspi)

Sangryusawhe (2015)

  • Dle původních předpokladů televizních tvůrců se v hlavních rolích měla objevit dvojice korejských herců, herečka Geun-young Moon a herec Seo-joon Park. Tak se ale nestalo, neboť dvojice z rozdílných důvodů spolupráci s televizními tvůrci odmítla. Poslední zmíněný se v danou dobu věnoval výhradně komerční propagaci dvojice filmových snímků, v nichž vystupoval ve vedlejší roli; The Chronicles Of Evil , The Beauty Inside . (Conspi)

Galerie (58)

Reklama

Herečka

Host

Pořady
2008

김정은의 초콜릿

Reklama

Reklama