foto

Alexander Yassin

  • nar. Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 A Hologram for the King
Berlin Station (TV seriál)
Captain America: Občanská válka
Race
2015 Bod zlomu
Der Bankraub (TV film)
Elixir
Nepovedenej kšeft
2014 Coming In
2013 Girl on a Bicycle
Lotta a šťastná budoucnost (TV film)
Řeka života: Návrat ztracené lásky (TV film)
Sein letztes Rennen
2012 Atlas mraků
Čtvrtá mocnost
Die Apps
Slave
Tierisch verknallt (TV film)
Überleben an der Wickelfront (TV film)
Vášeň
Věčná smolařka
2011 Anonym
Don 2
Elitní kurýrní služba (TV film)
Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod (TV film)
Hexe Lilli: Die Reise nach Mandolan
I Phone You
Kohout na víně
Mandy will ans Meer (TV film)
Tatanka
Ztracený čas
2010 Carlos (TV film)
Das Rote Zimmer
Die kommenden Tage
Hochzeitsreise zu viert (TV film)
Jerry Cotton
Jíst, meditovat, milovat
Kreutzer kommt (TV film)
Láska a jiné delikatesy (TV film)
Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Tajná operace (TV film)
Valerie
Vždy připraven!
Wir sind die Nacht
3
2009 Eine wie Keine (TV seriál)
Exploze
Familie Sonnenfeld: Abschied von Oma (TV film)
Gangs - Wo stehst du, wenn's drauf ankommt?
International
Kuře s ušima
Salami Aleikum
Waffenstillstand
2008 Im Meer der Lügen (TV film)
Instruktor Schmidt
Liebesticket nach Hause (TV film)
Lüge, Die (TV film)
Mogadišu (TV film)
Popelkou na jednu noc (TV film)
Speed Racer
2007 Der Mustervater 2 - Opa allein zu Haus (TV film)
Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách
2030 - Aufstand der Alten (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Drsňák
Kriminalista (TV seriál)
Šest týdnů strachu (TV film)
Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
Mädchen über Bord (TV film)
2002 DIE DREISTEN DREI - DIE COMEDY WG (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace