foto

Michael Ray Escamilla

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Land
2015 Divoká dvojka
2014 Frontera
Possession of Michael King, The
2013 Night in Old Mexico, A
2012 Major Crimes (TV seriál)
2011 Orphan Killer, The
2010 Cruzando el límite
Mike a Molly (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
2007 Holky jsou fajn, ale pes je pes
2006 Dexter (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
21. okrsek (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace