foto

Michael Ray Escamilla

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Land
2015 Divoká dvojka
2014 Possession of Michael King, The
Za hranici
2013 A Night in Old Mexico
2011 Orphan Killer, The
2010 Cruzando el límite
2007 Holky jsou fajn, ale pes je pes

TV seriály

2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
2010 Dexter (TV seriál)
The Big One (S05E12)
Mike a Molly (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Ve znamení raka (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
21. okrsek (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace