foto

Anthony Howell

  • nar. 27.7.1971 (45 let)
    Lake District, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Dáma ve zlatém
You, Me and the Apocalypse (TV seriál)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2013 Bez hranic (TV seriál)
Drákula (TV seriál)
Shetland (TV seriál)
2012 Dračí doupě 3 - Kniha děsivé temnoty (TV film)
2011 Hadley TK-421
2010 Dirk Gently (TV seriál)
2005 Slavery Business: Sugar Dynasty, The (TV film)
2004 Hawking (TV film)
2003 To druhé Boleynovic děvče (TV film)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Helen West (TV seriál)
Ultimate Force (TV seriál)
2001 Swallow (TV seriál)
1999 Manželky a dcery (TV seriál)

Dokumentární

2005 Šifra Agathy Christie (TV film)
2003 Příběh country (TV seriál)

TV pořady

2004 Zápas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace