foto

Ella Smith

  • nar. 6.6.1983 (33 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Hot Property
2015 Hoff the Record (TV seriál)
Kill Your Friends
Popelka
2014 Babylon (TV seriál)
Hlasy
2012 Jimmy's End
Wedding Video, The
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2010 Burke and Hare
Lůno
2009 Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu Frittonů
2008 Milenky (TV seriál)
2007 Cape Wrath (TV seriál)
Sold (TV seriál)
2006 Strictly Confidential (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

TV pořady

1982 Channel 4 News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace