foto

Jean-Claude Dreyfus

  • nar. 18.2.1946 (70 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Sélection officielle
2014 Sur l'océane
2013 Attila Marcel
2011 Zabijácké rekviem
2010 L'Orpheline avec en plus un bras en moins
2009 L'Affaire Salengro (TV film)
2008 Coco Chanel (TV film)
Le prince de ce monde
Vilaine
2007 Cerfs-volants, Les (TV film)
Chacun son cinéma
Le deal
Monsieur Max (TV film)
2006 Au crépuscule des temps (TV film)
Bénévole, Le
Jean de La Fontaine, le défi
2004 Automne
Carpe dans la baignoire, La
Dva bratři
Příliš dlouhé zásnuby
P'tit curieux, Le
3 garçons, 1 fille, 2 mariages (TV film)
2003 Miláček Rita
Peau de chagrin, La
Rien, voilà l'ordre
2002 Au loin... l'horizon
Maigret ve škole (TV film)
2001 Angličanka a vévoda
Philosophale
Réveil, Le
2000 Enfants du printemps, Les (TV seriál)
1999 Babel
Un Noël de chien
Un peu de retenue!
1998 Homme sans faim, L'
Jean-Michel
Pension des oiseaux
1997 Ballade de Titus, La
Cible, La
Enquête d'audience
Milliardaire, Le
Mira la magnifique (TV film)
Nègre, Le
1996 Pinocchiova dobrodružství
Tiré à part
1995 Courrier des îles, Le
Crash record
En mai, fais ce qu'il te plaît
Fils de Gascogne, Le
Krim
Main, La
Město ztracených dětí
1994 Bonsoir
Cache Cash
Concert, Le
Lonelytude ou une légère éclaircie
Passé sous silence (TV film)
Příliš hlučná samota
Terminus de Rita, Le
Toilettes
1993 Deux cafés, l'addition
Histoires d'amour finissent mal... en général, Les
Pétain
Piège à sons
Portes, Les
Télé-carton
1992 Affaire Salengro, L' (TV film)
Article 22
Coyote
Fille de l'air, La
Jo et Milou (TV film)
Krásný příběh
Poulets à l'amende (TV film)
Princesse Alexandra (TV film)
Un vampire au paradis
Voix, La
1991 Commissaire Chabert: Le tueur du zodiaque (TV film)
Delikatesy
Tribu, La
Všechna jitra světa
25 décembre 58, 10h36
1990 Jsou dny... a úplňky
Peintures de guerre (TV film)
1989 Jeanne d'Arc, le pouvoir de l'innocence (TV film)
Lundi noir (TV film)
Radio Corbeau
Tour d'ivoire
1988 Bête féroce, La
Black mic-mac 2
Clan, Le (TV seriál)
Méliès 88: Les sept péchés capitaux (TV film)
Ville étrangère
1987 Comment Wang-Fo fut sauvé
Tandem
Vieille quimboiseuse et le majordome, La
1984 Černá listina
Horko
Korsičtí bratři
Králova bláznovství
Náš příběh
Rat, Le (TV film)
Ulička barbarů
1983 Cena za nebezpečí
Dobrodruh
Éducation anglaise
1982 Fitzcarraldo
Péril rampant, Le
1981 Vzhůru do boje!
1980 Embrumé, L' (TV film)
1979 Dérobade, La
Héroïnes du mal, Les
Je te tiens, tu me tiens par la barbichette
Journal, Le (TV seriál)
1978 Cukr
Nuova colonia, La (TV film)
1977 Dobrý den, pane Offenbachu (TV seriál)
Portrait de Dorian Gray, Le
1976 Schatten der Engel
1975 Uomo che sfidò l'organizzazione , L'
1974 Jak získat úspěch, když je člověk hloupej...a ufňukanej
1972 What a Flash!

Dokumentární

2011 Le Fils du marchand d'olives
1995 Enfants de la cité perdue, Les
1991 Charcuterie fine (TV film)
1980 Service Natur (TV seriál)
Théâtre
1979 Rue Paul Colin... des affiches animées (TV film)

TV pořady

2003 La méthode Cauet (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Desproges est vivant (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace