foto

Celia Weston

  • nar. 14.12.1951 (65 let)
    Spartanburg, South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 In the Radiant City
2015 Stážista
2014 Adult Beginners
Začít nanovo
2013 Quad
2011 Demoted
2010 Poslední gigolo
Zatím spolu, zatím živi
2009 Box
Po životě
Zevlovat a prudit
2007 Invaze
Koření života
Milovaný Joshua
2006 Return to Rajapur
2005 Junebug
2004 Nevěra (TV film)
Vesnice
2003 Hulk
Jak ztratit kluka v 10 dnech
Legally Blonde (TV film)
Porota
Undermind
2002 Daleko do nebe
Igby
2001 Sounds From a Town I Love (TV film)
Srdce v Atlantidě
Svět podle Prota
V ložnici
2000 Tajemství
Zavěste, prosím
1999 Chci tě poznat
Jízda s ďáblem
Sníh padá na cedry
Talentovaný pan Ripley
1998 Celebrity
1996 Flirtování s katastrofou
1995 Hrdinové mého dětství
Mrtvý muž přichází
1991 Človíček Tate
1989 Cesta domů
1988 Nový život
Pravý Američan
1981 Bláznivá dálnice

TV seriály

2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Věrný oř (S01E02)
Ředitel (S01E01)
Černá listina (TV seriál)
Lady Ambrosia č.77 (S03E14)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Parádní kousek (S04E12)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Sirotci (S04E10)
Zkouška síly (S04E07)
Růžové košíčky (S04E05)
další epizody (4)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2003 Manželská krize (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)

TV pořady

1984 Battle of the Network Stars XVI (TV pořad)
The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace