foto

Phil Proctor

  • nar. 28.7.1940 (76 let)
    Goshen, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love Addict
Sammy-Gate
2015 Toy Soldier
V hlavě
Window of Opportunity
2014 Friends
2013 Univerzita pro příšerky
2012 코알라 키드: 영웅의 탄생
Montana Amazon - vyp.
Past na žraloka 2
2011 The Selling
2010 Královna Lot
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Intervention
Nova Express - vyp.
Princezna a žabák
Pups of Liberty
2008 Cesta na Měsíc 3D
Dr. Dolittle 4
2006 Dr. Dolittle 3
Hollywood Dreams
Mezi námi zvířaty
(Ne)šťastně až na věky
2005 Galaktická brána
I'm Not Gay
Rychlý Stripes
2004 Modesty: Dobrodružství Modesty Blaise
U nás na farmě
2003 Lumpíci v divočině
Medvědí bratři
101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
2002 Planeta pokladů
Popelka II: Splněný sen
Tarzan & Jane
2001 Dr. Dolittle 2
Firesign Theatre: Weirdly Cool (TV film)
Jimmy Neutron
Přestávka: Škola mimo provoz
Příšerky s.r.o.
2000 Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
Lumpíci v Paříži
Milenky v akci (TV film)
Nezávislý
1999 Hon na čarodějnice (TV film)
Tarzan
Toy Story 2: Příběh hraček
Železný obr
1998 Dr. Dolittle
Lumpíci
Pocahontas 2: Cesta domů
Život brouka
1997 A Rugrats Vacation
Herkules
Mennovo svědomí
1996 Bio-Dome
Zvoník u Matky Boží
1995 Theodore Rex
Toy Story: Příběh hraček
1994 Lví král
1993 Nepravdivý příběh (TV film)
The Town Santa Forgot (TV film)
1992 Aladin
The Future Is Now (TV film)
1991 Kráska a zvíře
Špatné chování (TV film)
1990 Cyber-C.H.I.C.
1989 Lobster Man from Mars
Night Life
1988 Terrorist on Trial: The United States vs. Salim Ajami (TV film)
1987 Amazonky na Měsíci
Fotbalové šílenství
1986 Eat or Be Eaten
Stoogemania
The Kingdom Chums: Little David's Adventure (TV film)
1985 Robotman & Friends (TV film)
1984 Me & Mrs. C. (TV film)
Sam's Son
1983 Firesign Theatre Presents 'Hot Shorts'
Nick Danger in The Case of the Missing Yolk
Packin' It In (TV film)
1982 Fun with Mr. Future
1980 Below the Belt
Human Experiments
1979 J-Men Forever
1978 Petronella
1977 Cracking Up
1976 Tunnel Vision
1975 Everything You Know Is Wrong
1974 Sonic Boom
1972 Martian Space Party
1971 A Safe Place
1969 Nálet tisícem letadel
1968 Murder à la Mod

TV seriály

2011 Poslední chlap (TV seriál)
2006 The Loop (TV seriál)
Zvědavý George (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
2003 All Grown Up (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
Power Rangers Time Force (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Přestávka (TV seriál)
The Blues Brothers Animated Series (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
JAG (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
1994 Klíšťák (TV seriál)
Spiderman (TV seriál)
Where on Earth Is Carmen Sandiego? (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Dave's World (TV seriál)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
1991 Lumpíci (TV seriál)
Taz-mánie (TV seriál)
The Pirates of Dark Water (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
His & Hers (TV seriál)
1989 13 East (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Pound Puppies (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Legmen (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Dukes (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Ri¢hie Ri¢h (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

Dokumentární

2004 Proteus: A Nineteenth Century Vision

TV pořady

2000 Big Brother (TV pořad)
1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace