foto

Jim Pirri

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Cheerleader Murders
2014 Audrey
Hvězdy nám nepřály
Mladí a hladoví (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru
2012 Malibu Country (TV seriál)
2011 Spoluautor
2010 Na parket! (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2007 Cavemen (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Hunted, The (TV seriál)
2000 FreakyLinks (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Normal, Ohio (TV seriál)
The Geena Davis Show (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
...Thirteen Years Later (S03E05)
1997 Advokáti (TV seriál)
Důležitý terč
Přátelé (TV seriál)
Jak se Ross a Rachel rozcházeli (S03E15)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Union Square (TV seriál)
1996 Dark Mist, The
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
JAG (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
Ocelová aréna
Údolí princezen (TV seriál)
Without Warning (TV film)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Horečka (TV film)
Kutil Tim (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
DEA (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Čaroděj
Family Matters (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace