foto

John Schneider

  • nar. 8.4.1960 (56 let)
    Mount Kisco, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

John Schneider je herec, režisér a country zpěvák. Objevil se v seriálech PLASTICKÁ CHIRURGIE S. R. O., DOKTORKA QUINNOVÁ, DIAGNÓZA: VRAŽDA, WALKER, TEXAS RANGER. Jeho nejznámější role byla v seriálu SMALLVILLE, kde byl znám jako Jonathan Kent - otec mladého Supermana. Několik epizod Smallville dokonce i režiroval. Z jeho filmografie zmiňme například 10,5 STUPNĚ, JEZERO 2 A NEBEZPEČNÉ HRY 4.

John Schneider byl dvakrát ženatý. Jeho první žena se jmenovala Tawny Elaine Godin. Se svou současnou ženou Elly Castle, se kterou žije od roku 1993, má tří děti.

Marek "jurama525" Juras

Herecká filmografie

2016 Exit 14
Into the Darkness
My Father, Die
Sandra Brown's White Hot (TV film)
Smothered
2015 Adrenaline
A Gift Horse
American Justice
WWJD What Would Jesus Do? The Journey Continues
2014 Nepsaná romance (TV film)
Road to the Open
Runaway Hearts
10 000 dnů
2013 Doonby
Mistresses (TV seriál)
Not Today
Season of Miracles
The Haves and the Have Nots (TV seriál)
2012 Hardflip
Já jsme Gabriel
Lukewarm
Návrat vraždících bestií
Whiskey Business (TV film)
2011 Lego Hero Factory: Divoká planeta
October Baby
Snow Beast
Superžralok
Your Love Never Fails
2010 Back Nine (TV film)
Holyman Undercover
Nebezpečné hry 4
Nouzové přistání (TV seriál)
Twentysixmiles (TV seriál)
What Would Jesus Do?
10,000 Days (TV seriál)
2009 Come Dance at My Wedding (TV film)
Na hraně
Set Apart
Sexy 40
2008 Beautiful Loser
Invaze žraloků (TV film)
Obr lidožrout (TV film)
Zaklínač
2007 Jezero 2 (TV film)
Královna ročníku
První vítězství (TV film)
2006 Collier & Co.
Hidden Secrets
Model Family (TV film)
Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
2005 Felicity - příběh z války za nezávislost (TV film)
2004 10,5 stupně (TV film)
2003 Nick at Nite Holiday Special, The (TV film)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vánoční překvapení (TV film)
2001 Mummy: Quest for the Lost Scrolls, The (TV film)
Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
Oheň z nebe (TV film)
Smallville (TV seriál)
2000 Dukes of Hazzard: Hazzard In Hollywood, The (TV film)
Sněhová kalamita
1999 Michael Landon, the Father I Knew (TV film)
Sam Churchill: Search for a Homeless Man (TV film)
1997 Dukes of Hazzard: Reunion!, The (TV film)
Pravé ženy (TV film)
1996 Legenda o Ruby Silver (TV film)
Noc tornád (TV film)
1995 Little CHP, The
Texas (TV film)
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV film)
Heaven Help Us (TV seriál)
Útěk do ráje
1993 Come the Morning
Desperate Journey: The Allison Wilcox Story (TV film)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Second Chances (TV seriál)
1992 Highway Heartbreaker (TV film)
1990 Grand Slam (TV seriál)
Velké tažení (TV film)
1989 Ministry of Vengeance
Wild Jack (TV seriál)
Závodní horečka
1988 Outback Bound (TV film)
1987 Kletba
Vánoce, Vánoce přicházejí (TV film)
1986 Dostavník (TV film)
1985 Cocaine Wars
Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
1983 Happy Endings (TV film)
Loving (TV seriál)
Raccoons and the Lost Star, The (TV film)
The Dukes (TV seriál)
Útěk Eddieho Macona
1982 Full Circle (TV film)
1981 Dream House (TV film)
1980 John Schneider: Back Home (TV film)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)

Dokumentární

2014 Let the Lion Roar
2009 Best Worst Movie
2004 20th Anniversary Hazzard County BBQ, The

TV pořady

2008 2008 World Magic Awards, The (TV pořad)
2007 Mother Goose Parade (TV pořad)
1993 '70s Celebration: The Beat Is Back, A (TV pořad)
1985 All-Star Party for 'Dutch' Reagan (TV pořad)
1982 Kraft Salutes Walt Disney World's 10th Anniversary (TV pořad)
Night of 100 Stars (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1980 Kraft Salutes Disneyland's 25th Anniversary (TV pořad)
Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1979 Circus of the Stars #4 (TV pořad)

Režijní filmografie

2016 Smothered
2010 Twentysixmiles (TV seriál)
2006 Collier & Co.
2002 Vánoční překvapení (TV film)
2001 Smallville (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

2016 Exit 14

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace