foto

Aram Arami

  • nar. 1992
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Fakjů pane učiteli 2
Noční můra
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Fakjů pane učiteli
Unter Verdacht - Türkische Früchtchen (TV film)
2012 Die letzte Spur (TV seriál)
2010 Cizinka
Empathie (TV film)
Picco
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Jedem das Seine
Sores & Sîrîn
2008 Die Stein (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace