foto

Susan Lucci

  • nar. 23.12.1946 (69 let)
    Scarsdale, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Joy
2013 Devious Maids (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 The 36th Annual Daytime Emmy Awards
2000 Celebrity Dish (TV seriál)
The 27th Annual Daytime Emmy Awards
1998 Blood on Her Hands (TV film)
1995 Osudová posedlost (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
1994 Francouzské hedvábí (TV film)
1993 Between Love and Hate (TV film)
1992 Dvojité ostří (TV film)
1991 Žena, která zhřešila (TV film)
1990 Nevěsta v černém (TV film)
1989 The 16th Annual Daytime Emmy Awards
1988 Lady Mobster (TV film)
1987 Haunted by Her Past (TV film)
1986 Anastázie (TV film)
Mafiánská princezna (TV film)
1984 Invitation to Hell
1982 Lékařská akademie
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Sbohem, město C
1967 Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)

Dokumentární

2013 Scatter My Ashes at Bergdorf's
2012 Smrtící aféry (TV seriál)
2004 Soapography (TV seriál)
2003 A&E Biography: All My Children (TV film)
Intimate Portrait: Susan Lucci (TV film)
2000 Intimate Portrait: Star Jones (TV film)
1994 All My Children: Behind the Scenes

TV pořady

2015 Best Time Ever with Neil Patrick Harris (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
The 39th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2011 Médium z Long Islandu (TV pořad)
The 38th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
The 9th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
The 37th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Wendy Williams Show, The (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
The 33rd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2005 Martha (TV pořad)
The 32nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 Apprentice, The (TV pořad)
The 31st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tony Danza Show, The (TV pořad)
2003 ABC's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1998 The 25th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1995 The 22nd Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1994 The 21st Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1993 The 20th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1990 Night of 100 Stars III (TV pořad)
1988 The 15th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
The 8th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The 5th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace