foto

Tara Morice

  • nar. 23.6.1964 (52 let)
    Hobart, Tasmania, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tara Morice se narodila v Tasmánii, v Austrálii 23.června 1964. Je známá jako australská herečka, zpěvačka a tanečnice. Její první známou rolí byla „škaredá“ Fren ve filmu TANEC V SRDCI, za kterou byla nominována na cenu Australského filmového institutu. Mezi její další filmovou tvorbu patří METAL SKIN, HOTEL SORRENTO, HILDEGARDE, MOULIN ROUGE!, CANDY, RAZZLE DAZZLE: CESTA DO TANCE a ORANGES AND SUNSHINE. Tara se také objevila na soundtracku, kde nazpívala duet se Cyndi Lauper "Čas od času" s Markem Williamsem.

Morice se objevila i v několika seriálech jako jsou ANSWERED BY FIRE, AFTER THE DELUGE, SALEM'S LOT,LOOT, GRASS ROOTS A MCLEODOVY DCERY. V současnosti hraje v seriálu DANCE ACADEMY.

Napsala a režírovala dokument MY BIGGEST FAN o její korespondenci a přátelství s Mildred Levine, která jí začala psát poté, co viděla film Tanec v srdci.

Zuzana "hellenkka" Stehlíková

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dance Academy: The Movie
2010 Prázdná kolébka
2009 Kouzelná rybka
2007 Razzle Dazzle: A Journey Into Dance
2006 Candy
Krutá odveta (TV film)
2005 Second Chance (TV film)
2004 Loot (TV film)
Prokletí Salemu (TV film)
2003 After the Deluge (TV film)
2001 Akce kachna
Jet Set
Moulin Rouge
Život s vrahem (TV film)
2000 Ve znamení psa: Nejlepší přítel (TV film)
Ve znamení psa: Pozor, zlý pes! (TV film)
Ve znamení psa: Zakopaný pes (TV film)
1995 Hotel Sorrento
1994 Metal Skin
1992 Tanec v srdci

TV seriály

2015 Winter (TV seriál)
2013 Elegant Gentleman's Guide to Knife Fighting, The (TV seriál)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
1998 Žena v úzkých (TV seriál)

Dokumentární

2009 Lachtaní supermáma (TV film) - vyp.

TV pořady

1966 Play School (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace