foto

Anita Ešpandrová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Kvarteto
Mezihra v Praze
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)

TV pořady

2016 Zachraňme Zemi (TV pořad)
2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace