foto

Rasmus Slätis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Ejzenštejn v Guanajuatu
2012 Hey, Cowboy (studentský film)
2011 Eräänä sateisena iltana (TV film)
Pystyssä
2007 Deadlock
2006 Agonia

Scenáristická filmografie

2006 Agonia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace