foto

Rasmus Slätis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ejzenštejn v Guanajuatu
2012 Hey, Cowboy (studentský film)
2011 Eräänä sateisena iltana (TV film)
Pystyssä
2007 Deadlock
2006 Agonia

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Agonia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace