foto

Steve Jobs

  • nar. 24.2.1955
    San Francisco, California, USA
  • zem. 5.10.2011 (56 let)
    Palo Alto, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 Steve Jobs: Muž ve stroji - a.z.
2014 Mobilize - a.z.
2013 Steve Jobs: Visionary Entrepreneur - a.z.
80. léta: Dekáda inspirace (TV seriál) - a.z.
2012 Steve Jobs: The Lost Interview
2011 iGenius: Jak Steve Jobs změnil svět - a.z.
Putin, Russia and the West (TV seriál) - a.z.
Steve Jobs: Billion Dollar Hippy (TV film) - a.z.
Steve Jobs: One Last Thing (TV film)
2008 Welcome to Macintosh - a.z.
2007 Hippies (TV film) - a.z.
Příběh Pixaru
1998 Nerds 2.0.1: A Brief History of the Internet (TV seriál)
Silicon Valley: A 100 Year Renaissance (TV film)
1996 Vzrušující svět osobních počítačů (TV film)
1994 Divy minulosti (TV seriál) - a.z.
1990 Memory & Imagination: New Pathways to the Library of Congress (TV film)
1989 NHK supesharu (TV seriál) - a.z.
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2012 84. Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.
2000 The Wright Stuff (TV pořad) - a.z.
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad) - a.z.
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace