foto

John Rothman

  • nar. 3.6.1949 (67 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 My Art
2015 Její kompozice
Miracle Polish (studentský film)
One Mississippi (TV seriál)
The Real American
2014 Affluenza
(Ne)zadaní
2013 Northern Borders
2012 Abraham Lincoln: Lovec upírů
Prezidentské volby (TV film)
2010 Choose
2009 Adam
Znuděný k smrti (TV seriál)
2008 Den, kdy se zastavila Země
The Understudy
Vdaná snoubenka
2007 Dohodnuto
Opravdový Jonathan
Reservation Road
2006 Ďábel nosí Pradu
Let číslo 93
Skandál
2005 Bláznivá olympiáda
Brooklynští humři
Prime
2004 Dveře v podlaze
Mám rád Huckabees
Smyčka
Starosti starosty
Taxi
2003 Daredevil
Easy
Good Night Valentino
2002 Prvních 20 milionů je nejtěžších
2001 Kate a Leopold
Plán B
Řekni, že to tak není
2000 Freeware
Mary and Rhoda (TV film)
Pollock
Večeře po italsku
Woman Found Dead in Elevator
1999 Two Ninas
24 Nights
1998 Pohled z okna (TV film)
Stav obležení
Svědek proti mafii (TV film)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1997 Ďáblův advokát
Further Gesture, A
Perfektní záskok
V nepřátelských vodách (TV film)
1996 Childhood's End
Rolničky, kam se podíváš
Spiklenci
1995 Vraždy podle předlohy
1994 Birdland (TV seriál)
1993 Dobrodružství létající okurky
Gettysburg
Pan Báječný
Where the Rivers Flow North
1992 Mamma ci penso io
1991 Boy Who Cried Bitch, The
Separate But Equal (TV film)
Zlaté časy (TV seriál)
1989 Vražda na Broadwayi
Zítra na shledanou
1988 My First Haircut
Povzbuzení
Velký
1987 Hello Again
Three O'Clock High
1986 Hořkost
Landscape with Waitress (TV film)
1985 Purpurová růže z Káhiry
1984 Krotitelé duchů
1983 How to Be a Perfect Person In Just Three Days (TV film)
Zelig
1982 Sophiina volba
1980 Vzpomínky na hvězdný prach

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace